Echtscheiding, van één hypotheek naar twee hypotheken

Jan Akse (franchisenemer): “Ik ben al jaren hypotheekadviseur en kwam steeds vaker in aanraking met gescheiden stellen. Dan moet één hypotheek veranderen in twee hypotheken. Vaak niet eenvoudig aangezien er ook woonwensen zijn en de huizenprijzen aan de hoge kant zijn. Toch lukt het mij om uiteindelijk de juiste hypotheken te vinden. Gelijktijdig heb ik een bemiddelende rol en vandaar dat ik mij meer wilde richten op mediation. Er is niets mooier dan conflicten op te lossen met mensen die vast lopen. Ik was op zoek naar een goede franchise formule die bij mij past. Daar was ik gauw uit, ik had de brochure ontvangen, een aantal franchisenemers gebeld en een afspraak gemaakt. In no time was ik franchisenemer. Het mooie van franchise is dat je direct beschikt over een gelijk gestemd netwerk en direct met klanten aan tafel zit. Ik kan het iedereen aanraden.”

Ing. Wilbert Klaver (franchisegever): “Jan Akse zijn we heel blij mee. Veel franchisenemers zaten met het hypotheek vraagstuk. Tot nu deden we dat extern, vanaf nu intern. Samenwerking op alle vlakken, naarmate wij groeien, hoe meer voordelen voor de franchisenemers wij ook bieden. De schaalgrootte werkt nu al enorm, een franchisenemer geeft nu 10% marketing uit, terwijl je als één-pitter 100% moet uitgeven. De groei zit er goed in, we hebben inmiddels landelijke dekking!”