ECHTSCHEIDINGSMEDIATION

Krijg professionele hulp van een betaalbare ‘mediator scheiding’

De cijfers liegen er niet om. Bijna 40% van de huwelijken strandt. Maak van een echtscheiding geen vechtscheiding en ga samen met een mediator scheiding in gesprek. Bij Quickmediator hebben we verspreid door heel Nederland erkende mediators werken die tijdens deze emotionele periode u en uw partner graag bijstaan. 

Waarom zou je een mediator scheiding in de hand nemen?

U en uw partner hebben samen mooie tijden beleefd. Helaas blijkt ‘tot de dood ons scheidt’ er niet in te zitten. De koek is op. Een ontzettend heftige beslissing wat met een rollercoaster aan emoties en regelwerk gepaard gaat. Van een gebroken hart tot woede, onbegrip, wantrouwen of een over en weer van verwijten. Om het nog niet te hebben over vraagstukken als: Wat doen we met onze woning? Hoe verdelen we de zorg over onze kinderen? En hoe lossen we het financiële deel op? Onze deskundige mediators voor echtscheidingen zijn er om in deze wirwar aan vragen, onzekerheden en emoties de helpende hand te bieden. Krijg op financieel en emotioneel vlak ondersteuning en werk met elkaar naar een maatwerk scheidings- en ouderschapsplan waar jullie beiden een goed gevoel bij hebben.

Door de krachten met een mediator scheiding te bundelen, zorgt u niet alleen dat u op elk emotioneel geladen vraagstuk samen een antwoord vindt, maar ook dat jullie er samen gaan uitkomen. Geen geruzie, geen storm aan verwijten. Nee, door voor mediation bij een echtscheiding te kiezen, leert u naar elkaar te luisteren en een waardevolle periode met respect voor elkaar af te sluiten. U zult zien dat u ook als ex-partners prima door één deur kunt. Zeker wanneer er kinderen in het spel zijn, is dit het scenario waar u voor zou willen tekenen, natuurlijk.

Echtscheiding via de rechter of een mediator scheiding regelen?

Na tijden van lief en leed met elkaar te hebben gedeeld, kunnen de emoties in een periode van scheiden hoog oplopen. Nu kunt u naar de rechter stappen en het daar uitvechten. Dit is niet alleen een ingrijpende stap, het is ook een tijdrovend en kostenintensief proces. Financieel en emotioneel minder ingrijpend is het als u met een mediator echtscheiding via Quickmediator werkt. Waar u samen naar oplossingen zoekt, helpen wij in conflictsituaties bemiddelen.

Zoekt u een betaalbare mediator voor uw scheiding? Klik op onderstaande button en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.