Ireen Visser start als franchisenemer bij Quickmediator

Ireen Visser start als franchisenemer bij Quickmediator

Ireen Visser: “Ik was op zoek naar een mediation formule waarbij ik in mijn eigen stad Hoorn aan het werk kon en gelukkig kon dat bij Quickmediator. De locatie was voor mij het belangrijkste, ik ken zo veel mensen in West Friesland, dat maakt het wel zo leuk. Daarnaast is de support die ik krijg van Quickmediator nog veel meer dan ik had gedacht. Nadat ik de brochure had doorgenomen, ben ik op afspraak gegaan bij de franchisegever Wilbert Klaver. die gaf me direct een goed gevoel. Marketing, leads, backoffice alles in een pakket. Zelf kan ik me gewoon focussen op de mediation en de klanten, want daar wil ik alle tijd voor vrij maken. Met de franchiseformule van Quickmediator kan dat perfect!

Wilbert Klaver: “Soms denk je zodra er een potential op afspraak zit, klopt het echt? Hebben we hier weer een geweldige nieuwe franchisenemer? Dat gevoel had ik direct met Ireen, haar capaciteiten als mediator zijn enorm. Zij is in staat om elk conflict tot een perfect einde te brengen. Weer een nieuwe locatie waar we Quickmediator verder kunnen uitrollen en onze klanttevredenheid tot een 10 kunnen brengen.

Quickmediator Nederland is sterk groeiende in meerdere regio’s in Nederland, wilt u ook als succesvol mediator starten? bel dan nu 06 206 93 117 of mail nederland@quickmediator.nl