Jan Akse

Telefoonnummer

0646581788

Over Jan Akse

Wie ben ik?
Ik ben Jan Akse, een onafhankelijke Mediator en Hypotheekadviseur die integriteit, persoonlijke benadering, transparantie en deskundigheid als kernwaarden heeft. Mijn manier van communiceren is direct en daarin zult u merken dat de genoemde kernwaarden belangrijk zijn voor mij.

Echtscheiding
Ik wil mensen graag helpen bij het ingewikkelde proces van het oplossen van een conflict bij een scheiding. De zakelijke en emotionele kant worden door mij goed gescheiden zonder deze emoties en belangen van betrokken partijen uit het oog te verliezen. Omgangsregeling, ouderschapsplan, wel of geen alimentatie, noem maar op. Er komt veel bij kijken.
Vaak is er bij een scheiding ook een eigen huis en komt de vraag regelmatig naar voren of een van de partijen er kan blijven wonen. Doordat ik ook hypotheekadviseur ben, kan en mag ik dat regelen. Daar doe ik dan mijn uiterste best voor om dat doel te bereiken, zeker als het in het belang van de kinderen is.
Doordat ik met geen enkele marktpartij een juridische of financiële binding heb is het hypotheekadvies dat ik je geef dan ook echt onafhankelijk.

Arbeidsconflict
Bij een arbeidsconflict komen er naast de verschillende belangen ook emoties naar boven.
Mijn kracht is om de zakelijke kant en de emoties goed te kunnen scheiden.
Wanneer bijvoorbeeld een langdurig dienstverband door wat voor omstandigheden ook wordt verbroken heeft dat bij de betrokken partijen grote impact. Het is belangrijk om daar de juiste balans in te vinden. Partijen moeten na de mediation weer verder, hetzij op de werkvloer hetzij als afscheid.
In beide gevallen is mijn streven dat er na de mediation geen bitter of ontevreden gevoel overheerst bij een van de partijen.

Missie & Visie:

Mijn doel met mediation is dat na mijn begeleiding bij het gehele proces een relatie na een aantal jaar nog steeds gelukkig is met hoe de mediation is verlopen en de oplossingen die er zijn aangedragen.

 

Jan H Akse

 

Contactformulier voor een vrijblijvende kennismaking


© Copyright - Quick mediator