Op zoek naar een ervaren Quickmediator?

Zoekt u een ervaren mediator die u door elk conflict heen loodst?

Dan is een Quickmediator de juiste keuze.

Quickmediator is een landelijke groep mediators, die op alle gebieden veel kennis, ervaring en kunde in huis hebben. Mede door de samenwerking in een intern netwerk van hoogopgeleide, onafhankelijke professionals kan een Quickmediator u altijd een maatwerk oplossing bieden die voor u van toepassing is en waarin u zelf de regie houdt.

Door mediation bereikt u een heldere, relatief snelle, voordelige en duurzame oplossing van uw conflict. Bijzonder geschikt bij echtscheidingen, waar, naast het conflict, ook nog altijd veel andere zaken te regelen zijn. Daar begeleid ik u bij tot tevredenheid van alle partijen.

Ik heb in mijn carrière veel ervaring opgedaan in het omgaan met conflictsituaties en bemiddeling, zowel in zakelijke verhoudingen als in privésituaties.

Grote conflicten lijken soms niet op te lossen, dit kan langdurig veel narigheid opleveren en het conflict wordt uiteindelijk vaak in de rechtszaal beslecht. Met altijd één (of soms zelfs beide) verliezers tot gevolg. Een goede mediation kan veel tijd en geld besparen en levert geen verliezers op.

Een eerste gratis kennismaking is fijn om te kijken of er een “klik” is, essentieel om tot een goede mediation te komen. Ik leg u vrijblijvend stap voor stap uit wat mediation inhoudt, hoe het in z’n werk gaat, wat de te verwachten kosten zijn en wat u van mij kunt verwachten.

Bel mij op 06-17274771 of mail me Jan.schmal@quickmediator.nl

Gratis mediationbrochure

Prijslijst en brochure aanvragen

Gratis eerste adviesgesprek

Neem contact op met Jan Schmal voor een Gratis eerste adviesgesprek.

E-mail: jan.schmal@quickmediator.nl
Regio(s):
Telefoonnummer: 06-17274771