Op zoek naar een ervaren Quickmediator?

Mediation is een snelle, persoonlijke en betaalbare methode voor het oplossen van conflicten buiten de rechter om. Uit cijfers blijkt dat 75 tot 80 procent van alle mediationtrajecten een voor alle betrokkenen acceptabele oplossing oplevert. Ieder conflict is geschikt voor mediation, mits partijen zich daarvoor willen openstellen.

Ik help koppels die tot de conclusie zijn gekomen dat ze uit elkaar willen, maar ook zakelijke en particuliere partijen die een conflict met elkaar hebben. Ik begeleid het proces op een efficiënte en effectieve manier om betrokkenen zo zelfstandig, in vertrouwelijkheid tot vrijwillige keuzes en duurzame oplossingen of afspraken te laten komen. Uiteraard is ieder traject anders vanwege individuele aspecten.

Door ons intern netwerk van hoog opgeleide, onafhankelijke professionals kan ik u altijd de werkwijze bieden die voor u leidt tot een succesvolle oplossing van het conflict waarbij u zelf de regie houdt.

Neem contact mij op voor een gratis vrijblijvende intake. Ik adviseer u dan aan de hand van uw wensen en situatie welke oplossing het best zou passen.

Gratis mediationbrochure

Prijslijst en brochure aanvragen

Gratis eerste adviesgesprek

Neem contact op met Marc van Wingerden voor een Gratis eerste adviesgesprek.

E-mail: marc.van.wingerden@quickmediator.nl
Regio(s):
Telefoonnummer: 0640054021