Op zoek naar een ervaren Quickmediator?

Bent u zoek naar een Echtscheiding Mediator?

In 2015 ben ik zelf gescheiden. In eerste instantie hadden we beiden onze eigen advocaat: een duur en langzaam traject. Maar na een tijdje hebben we toch besloten om samen met een mediator te zoeken naar een oplossing. Binnen een paar weken waren we uit de echtscheidingsconvenant! Ik was onder de indruk van de toegevoegde waarde die onze mediator bracht. In plaats van een lang en duur gevecht, waren we het snel met elkaar eens. Ik heb toen besloten mij om te scholen tot mediator.
Nu enkele jaren en vele zaken later ben ik nog steeds met veel plezier mediator. Ik ontmoet mensen die een conflict hebben en verlaat ze pas weer als er een oplossing is. Ik heb mij gespecialiseerd in (echt)scheidingen en familieconflicten. Ik help jullie graag om samen een oplossing te zoeken. Ik ben hierbij sturend in het proces, maar minder in de uitkomst. Partijen weten namelijk meestal zelf (zonder dat ze zich dat direct beseffen) wat voor hun het beste is. Dat is de basis van goede mediation: op zoek naar een win-win oplossing waar jullie beiden tevreden mee zijn.

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Het is erg belangrijk dat jullie een goed gevoel hebben bij je mediator: er moet een klik zijn. Daarom heb ik altijd eerst een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek met jullie. In dit gesprek gaan we in op de mogelijkheden en de kosten. Als jullie beslissen dat ik de juiste mediator ben, starten we het proces.

Hoe ga ik te werk?

Eerst bied ik iedereen een veilige omgeving om zijn/haar verhaal t.a.v. het conflict te doen. Daarna gaan we kijken wat er belangrijk is voor jullie. De volgende stap is om te zoeken naar mogelijke oplossingen. Niet alles hoeft haalbaar te zijn, dit is een brain storm sessie waarbij alle potentiële oplossingen worden opgeschreven. De een na laatste stap is het bepalen van de juiste oplossing voor jullie beiden. En natuurlijk kijken we goed naar wat juridisch is toegestaan. Als laatste stap in het mediation gedeelte leg ik de door jullie gemaakte afspraken vast op papier. In geval van een echtscheiding kijkt onze huisadvocaat tot slot nog een keer naar de convenant. Als deze akkoord is, gaan we naar de rechtbank voor het uitspreken van de scheiding.

Neem nu contact op!

Kiest u voor mij als uw mediator, dan kiest u voor een empatische en ervaren gespreksbegeleider, die ervoor zorgt dat uw conflict of echtscheiding op een respectvolle manier wordt afgehandeld. Bent u overtuigd? Neem dan contact op door te bellen naar: 06 20 480 488 of stuur een mail naar maurice.steenbergen@quickmediator.nl.

Gratis informatie

Klanten beoordelen Drs Maurice Steenbergen met een 9,8 gemiddeld!

Deborah van der Graaff⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️
Ik ben blij dat we voor Maurice hebben gekozen. Hij is emphatisch en gaf mij echt het gevoel dat ik mijn verhaal kwijt kon. En hij heeft ons goed geholpen om goede afspraken met elkaar te maken. Scheiding is goed afgehandeld.
Boudewijn van Daalen⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️
Goede mediator die het hele proces goed onder controle had. We hadden best wat ruzie, maar daar werd goed mee om gegaan. Prettige mix van empathie en zakelijk. We waren daardoor snel klaar. Wat ook erg prettig was dat alle expertises in huis waren. Zo kon er makkelijk een alimentatieberekening worden gemaakt en was de nieuwe hypotheek ook zo geregeld.
Johan van Dijk⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️
Uitstekende mediator. De hele scheiding is van a tot z geregeld door Maurice. Zowel mijn ex als ik waren tevreden met de ondersteuning.

Neem contact op voor een gratis adviesgesprek, of informatie

Neem contact op met Drs Maurice Steenbergen voor een Gratis eerste adviesgesprek.

E-mail: maurice.steenbergen@quickmediator.nl
Regio(s):
Telefoonnummer: 06 20 480 488