Welkom bij Quickmediator Maurice Steenbergen

  Contactformulier voor een vrijblijvende kennismaking


  Gratis mediationbrochure

  Prijslijst en brochure aanvragen
  Brochure foto

  Over Maurice Steenbergen

  Mediation is een manier om uw conflict op te lossen. Dit kan gaan om een echtscheiding of om een conflict tussen een werkgever en een werknemer. Mediation helpt een beter zicht te krijgen in wat jullie nu eigenlijk willen. Het helpt bij het verzamelen van de informatie die nodig is voor een goede besluitvorming. Daarna gaat het in op de oplossingsmogelijkheden. U leert beter naar de ander te luisteren en tot een besluit te komen over de oplossing van jullie conflict. En dit alles op een wijze die bevredigend is voor alle betrokken partijen. Mediation probeert altijd een win-win situatie te vinden.

   

  Als mediator wil ik jullie assisteren bij het praten over je wensen en belangen en de kwesties die aan de orde zijn. Ik zal hierbij naar jullie luisteren en vragen stellen en beide partijen de gelegenheid geven om naar elkaar te luisteren en elkaar vragen te stellen. Ik help jullie tevens om zicht te krijgen in je doelen en oplossingsmogelijkheden, maar ik zal zelf nooit voor jullie beslissen. De beslissing over het conflict ligt altijd bij jullie.

   

  Ik heb veel ervaring in het bedrijfsleven en richt mij tegenwoordig met name op echtscheiding- en arbeidsmediations.

   

  Het is belangrijk dat je een goed gevoel hebt bij de mediator. Daarom is een kennismakingsgesprek met mij altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. In dit gesprek gaan we in op de mogelijkheden en de kosten. Quick Mediators werkt met een vast tarief, wij factureren niet per uur, waardoor we altijd een scherpe prijs kunnen bieden.

   

  Ben je klaar om gezamenlijk te werken aan een oplossing? Neem dan contact op door te bellen naar: 0642203604 of stuur een mail naar maurice.steenbergen@quickmediator.nl.

   

  E-mail: maurice.steenbergen@quickmediator.nl
  Regio(s):
  Telefoonnummer: 0642203604
  Gratis adviesgesprek aanvragen