Op zoek naar een ervaren Quickmediator?

In een conflictsituatie is het prettig als er iemand met je meedenkt en helpt de afspraken op papier te zetten. Zo ontstaat er weer ruimte om aan de toekomst te denken en te werken.

 

Graag help ik hierbij en denk met jullie mee. Ik begeleid het proces en maak jullie wijzer op het gebied van relevante wetgeving. Hierbij houden jullie zelf de regie en komen samen tot afspraken waarin jullie je allebei kunnen vinden. Door het toepassen van mijn ervaring en kennis van psychologie en recht kan ik jullie hier goed in ondersteunen.

 

Goed om te weten is dat Quickmediator een landelijk netwerk van ervaren mediators en professionals is. Hiermee hebben we alle kennis in huis en is het niet nodig verder op zoek te gaan naar extra adviseurs.

 

Vaak komt er veel op je af in een conflictsituatie. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek – op een moment dat jullie uit komt (avond of weekend mogelijk) – kijken we of ik de aangewezen persoon ben om jullie hierbij te helpen en mee te denken. Hierin vertel ik jullie meer over mijn werkwijze, hoe een traject er voor jullie uit zou zien en kijken we of dit aansluit bij jullie wensen.

 

Gratis mediationbrochure

Prijslijst en brochure aanvragen

Gratis eerste adviesgesprek

Neem contact op met Merijn van den Brink voor een Gratis eerste adviesgesprek.

E-mail: merijn@quickmediator.nl
Regio(s):
Telefoonnummer: 0626084681