Op zoek naar een ervaren Quickmediator?

Een conflict, een scheiding of een ander moment dat je een Mediator in de regio Harderwijk nodig hebt? Opzoek naar de juiste mediator maar, u ziet door de bomen het bos niet meer?

Quick Mediator Paul Middendorp met zijn praktijk in Harderwijk is de ervaren Mediator die klaar staat om weer licht, lucht en ruimte te brengen in uw probleem. Samen met u gaat hij opzoek naar een passende oplossing waarin alle betrokken partijen zich kunnen vinden en met een goed gevoel een streep onder de kwestie kunnen zetten.

Paul Middendorp is naast Mediator in Harderwijk ook Therapeutisch Coach®, Trainer Master Coach en is uitgeroepen tot excellent coach. Zijn jaren lange ervaring zorgt er voor dat iedereen de ondersteuning krijgt die hij of zij nodig heeft. Kwaliteit staat voorop.

“In mijn Mediator praktijk heb ik mij weten te specialiseren tot mediator voor wanneer er kinderen in het spel zijn, maar óók ingezet kan worden wanneer er sprake is van een diagnose zoals bijvoorbeeld autisme (ASS), AD(H)D, PDD-NOS, borderline of hoogsensitiviteit. Uniek is, dat wanneer er sprake is van narcisme bij één van de betrokkenen ik juist ook dan net dat verschil kan maken. Door mijn jarenlange ervaring spreek ik de juiste taal en heb net die andere aanpak die er voor zorgt dat een mediation traject (nu wel) met succes kan worden afgerond.

Een echtscheiding of conflict waar kinderen bij betrokken zijn vraagt om speciale en extra aandacht. Er zijn mediators die “even” 10 minuten met een kind praten, ik doe dat echt anders. Zeker kinderen vanaf 12 jaar hebben het recht om gehoord en gekend te worden tijdens de echtscheiding van hun ouders, deze ruimte bied ik in overleg met de ouders. Het kind mag gehoord worden en deze wensen zullen worden meegenomen waar mogelijk in het mediation proces. Op deze manier komt er een echtscheidingsconvenant en een ouderschapsplan waar ook de kinderen het mee eens zijn. Enorm belangrijk voor het hele acceptatieproces. De ervaring leert dat wanneer kinderen op een passende manier betrokken worden in de echtscheiding, de verwerking minder tijd in beslag neemt en het kind weer snel de oude is. Daarom is het belangrijk om altijd te kiezen voor een Mediator die speciale aandacht heeft van meer dan 10 minuten voor de kinderen.”

Natuurlijk is niets zo belangrijk als een goed gevoel bij de mediator. Daarom is een kennismakingsgesprek bij de Quick Mediator Paul Middendorp uit Harderwijk altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Voor de kosten hoef je het ook niet te laten want, door het slimme netwerk van Quick Mediator is Paul Middendorp één van de betaalbare Mediators in de regio Harderwijk.

 

Ben jij klaar om nu echt stappen te zetten en een oplossing te vinden? Neem dan vandaag nog contact op door te bellen naar: 06 – 51 44 57 99 of stuur een mail naar paul.middendorp@quickmediator.nl.

Gratis mediationbrochure

Prijslijst en brochure aanvragen

Gratis eerste adviesgesprek

Neem contact op met Paul Middendorp voor een Gratis eerste adviesgesprek.

E-mail: paul.middendorp@quickmediator.nl
Regio(s):
Telefoonnummer: 06-51445799