Op zoek naar een ervaren Quickmediator?

Welkom op mijn pagina. 

 

Ik ben Yvonne Hoosemans.

De afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan in het ondersteunen en begeleiden van mensen en trajecten. Mijn kracht zit hem in het luisteren en doorvragen waardoor de persoon die ik begeleid uiteindelijk zelf tot het juiste inzicht komt en de juiste keuzes kan maken. Soms is het nodig dit extra te ondersteunen met advies door middel van de juiste kennis.

 

Heb je een conflict en is het nodig om ondersteund te worden bij het oplossen hiervan? 

Dan ga ik graag met je in gesprek om jullie verhaal te horen.  

Ben je een echtgenoot en willen jullie scheiden?  

Hebben jullie ondersteuning nodig bij het samen sparren en het nemen van de juiste beslissingen dan luister ik graag met jullie mee. Doordat ik zelf ook gescheiden ben kan ik me inleven in jullie situatie en begrijp ik welke zaken belangrijk zijn.

Het ondersteunen bij het maken van jullie keuzes wat betreft jullie kinderen, de verdeling van de spullen, de hond, de koopwoning en de hypotheek. Het opstellen van een ouderschapsplan en bespreken van de kinderalimentatie zijn onderwerpen die tijdens de mediation, indien van toepassing, zeker aan bod gaan komen.

Ik begeleid jullie graag op dit pad zodat alle belangrijke beslissingen die door jullie worden genomen naar tevredenheid zijn van beiden.

 

Woon je samen, hebben jullie een samenlevingscontract en willen jullie niet meer samen verder? Dan kan het soms prettig zijn om met een onafhankelijk derde erbij het gesprek aan te gaan. In veel gevallen werkt dit verhelderend en leidt dit tot het samen bespreken van de belangrijkste zaken en het vastleggen hiervan. Het opstellen van een ouderschapsplan en het bespreken van de kinderalimentatie zullen ook in dit proces, indien van toepassing, aan bod komen.

Juridisch gezien is het ontbinden van een samenlevingscontract vrij eenvoudig. Echter de emotionele impact is vaak net zo groot als die bij een scheiding, daarom is het fijn om jullie te ondersteunen.

Ben je werknemer en ben je in een situatie terecht gekomen waar je met de werkgever niet meer uitkomt, dan ga ik graag met je mee om jullie te ondersteunen en ervoor te zorgen dat er weer beweging komt om met elkaar in gesprek te gaan. Mijn rol is ervoor te zorgen dat het gesprek op gang blijft en jullie hierdoor de goede verstandhouding terugvinden en op basis hiervan de juiste keuzes kunnen maken. Er zijn twee soorten mediation bij een arbeidsconflict.

  • Herstelmediation, hierbij wordt de relatie tussen werknemer en werkgever hersteld en kunnen jullie weer samen verder.
  • Exit-mediation, hierbij kan besloten worden de arbeidsovereenkomst met wederzijds goedvinden te beëindigen middels een vaststellingsovereenkomst.

 

Ben je werkgever en is het noodzakelijk dat met werknemer een goed gesprek wordt ingezet om de verstandhouding te verbeteren zodat de juiste beslissingen genomen kunnen worden?

Is er sprake van een arbeidsconflict?

Dan ga ik graag met je in gesprek over de mogelijkheden om de verbinding weer in gang te zetten zodat jullie samen tot een oplossing komen. Daarnaast breng ik graag mijn kennis en advies over, zodat het duidelijker en makkelijker wordt om de juiste stappen te zetten. Hierbij is het belangrijk dat de wettelijke regels zoals bepaald in het arbeidsrecht op de juiste manier worden nageleefd. In deze zijn twee opties mogelijk.

  • Herstelmediation, hierbij wordt de relatie tussen werknemer en werkgever hersteld en kunnen jullie weer samen verder.
  • Exit-mediation hierbij kan besloten worden de arbeidsovereenkomst met wederzijds goedvinden te beëindigen middels een vaststellingsovereenkomst.

 

Denk je dat ik je kan helpen? Bel me dan!

We zullen in een eerste vrijblijvende afspraak bespreken op welke manier we dit gaan aanpakken.   

Gratis mediationbrochure

Prijslijst en brochure aanvragen

Gratis eerste adviesgesprek

Neem contact op met Yvonne Hoosemans voor een Gratis eerste adviesgesprek.

E-mail: yvonne.Hoosemans@quickmediator.nl
Regio(s):
Telefoonnummer: 0639193724