Remco van Zelst nieuwe franchisenemer in Noord-Holland voor Quickmediator

Remco van Zelst nieuwe franchisenemer in Noord-Holland voor Quickmediator

Noord-Holland kan blij zijn met de aansluiting van Remco van Zelst bij Quickmediator. Veel mensen zijn op zoek naar een goede mediator, maar de franchisenemers van Quickmediator zijn druk bezet. Quickmediator heeft er ook alle belang bij om door te blijven groeien, zodat we een goede dichtheid hebben van Quickmediators in elke provincie. Schaalgrootte is immers essentieel voor een franchiseorganisatie. Kosten delen, samenwerken, elkaar zaken toespelen, kortom groei is goed voor de franchisenemers en de klanten.

Zegt Wilbert Klaver van Quickmediator, in zijn enthousiasme praat hij verder en laat hij de kaart van Nederland zien, hier legt hij uit waar al opties op zijn en waar we nog franchisenemers zoeken. Wij hebben nog genoeg plek, maar het gaat snel, dus wacht niet te lang!

Wilbert Klaver (franchisegever): “Mensen zijn ook enthousiast als ik ze hier aan tafel heb, dan presenteren wij wat we allemaal voor een franchisenemer kunnen betekenen. Dat is veel meer dan men vaak denkt. Het is een compleet draaiend bedrijf met alle tools en backoffice die nodig zijn om succesvol te zijn als mediator.

Zodra een franchisenemer bij Quickmediator begint, verzorgen wij de training en opleiding. Elke franchisenemer is anders en krijgt de training en opleiding geheel op maat. Dat niet alleen, wij supporten ook het werven van nieuwe klanten. Zodra je een aanvraag krijgt, moet je die wel zien af te spreken en dan direct zien te sluiten. De “leads are weak” gaat niet op, meestal is men zelf “weak” en sluit men niet. Wij hebben de beste sales support die er maar kan zijn.

De backoffice regelt alle documenten die nodig zijn voor bijvoorbeeld een echtscheiding, wat moet men bijvoorbeeld  insturen naar de advocaat, een advocaat moet het convenant ook indienen. Via Quickmediator hebben we ook de scherpste prijsafspraken met advocaten die er maar kunnen zijn.

Een sterk groeiende organisatie, sterke franchisenemers die vol enthousiasme de klanten tot dienst willen en kunnen zijn met mediationdiensten.

Zijn er toekomstige collega franchisnemers die dit zien zitten, bel dan nu 085-130 3910 of mail nederland@quickmediator.nl voor een gratis brochure.