Aanbevelingen van klanten van Quickmediator

Onze klanten

Een aantal mooie en goede reacties van onze tevreden klanten.

P.T. te Den Haag

We schrokken enorm over alle hoge kosten van de echtscheiding. Je zou bijna van ellende bij elkaar blijven. Dat ging echt niet meer. Als je alles samen kan regelen, is Quickmediator de beste oplossing en voordelig!

L.W. te Heerlen

Quickmediator is een landelijke franchise organisatie, dat gaf mij een goed gevoel.

G.L. te Hoorn

Quickmediator kwam haar afspraken keurig na en heeft ons goed geholpen. Ik kan dit iedereen aanraden.

B.K. te Amsterdam

Wij waren het bijna overal over eens, dus dan kan je veel zelf regelen. Uiteraard heb je altijd vragen, hoe één en ander moet. Tijdens de mediations was daar alle tijd voor! We hebben zeker minimaal € 4500,00 bespaard in vergelijking met een normale echtscheiding.

P.N. te Alkmaar

We vonden Quickmediator via Google. Scheiden is emotioneel beladen en je hebt daar gewoon een derde voor nodig met verstand van zaken. Het gratis eerste gesprek duurde al twee uur. Geweldige club!

Z.B. te Rotterdam

Wij kozen voor Quickmediator omdat we er samen uit wilden komen. Bedankt voor de fijne ondersteuning.

K.G. uit Den Haag

Ik dacht: hoe kom ik ooit uit de ellende. De Quickmediator wist ons weer op het spoor te zetten. Ben zo blij nu! De service is uniek te noemen!

E.W. te Amstelveen

De samenwerking met de Quickmediator verliep fijn, je kan altijd contact opnemen en je krijgt snel antwoord op vragen. Ik raad het zeker mensen aan.

A.L. te Wijk aan Zee

Wij zijn erg tevreden, we hadden ruzie en zijn nu weer on speaking terms, beter voor de kinderen ook!

K.L. te Oosterhout

Je verwacht na zo’n eerste gratis gesprek met Quickmediator niet, dat het zo goed uitpakt, niet zo zwaar beladen allemaal. Ik ben erg tevreden over onze Quickmediator. Helaas ging mijn broer ook scheiden, uiteraard via mijn mediator!

C.L. te Zwijndrecht

Wij dachten dat het veel duurder zou zijn, we hadden bedragen gehoord van 3000-10.000 euro. wij waren voor € 500,- pp klaar.

A.F. te Zwolle

We hebben het formulier Gratis eerste gesprek ingevuld en daar kwam de Quickmediator bij ons thuis langs, op een avond, want wij werken allebei. Dit gesprek was zo fijn dat we er gelijk uit waren. Alles is perfect geregeld door de Quickmediator!

1e gesprek is altijd gratis bij Quickmediator! 

https://quickmediator.nl/1e-gesprek-is-altijd-gratis-bij-quickmediator