Op straat na scheiding: ‘Ik wil mijn dochter geen daklozenopvang aandoen’

Op straat na scheiding: ‘Ik wil mijn dochter geen daklozenopvang aandoen’

Laatst gewijzigd: donderdag 17 oktober 2013 – 20:34 | Auteur: Rob van Kaathoven

GELDROP – Angela Mennen uit Geldrop en haar dochter staan begin december op straat. Vanwege een vervelende echtscheiding moest ze haar huis verkopen. Ze zocht hulp bij de gemeente en woningcorporaties, maar zonder succes. Het is lastiger geworden om een urgentieverklaring te krijgen. Met zo’n verklaring kon je voorheen sneller een goedkopere huurwoning krijgen.

De maatschappelijke organisatie Stichting LEV Groep herkent dit. Het aantal mensen dat om hulp vraagt groeit.

lees verder: http://www.omroepbrabant.nl/?news/200972852/Op+straat+na+scheiding+Ik+wil+mijn+dochter+geen+daklozenopvang+aandoen.aspx

echtscheiding, scheiden, alimentatieberekening, advocaat, mediator, mediation, quickmediator