Op zoek naar een ervaren Quickmediator?

Wilt u scheiden of heeft u een arbeidsconflict, burenruzie of andere zaken waar u zonder een onafhankelijk iemand niet meer  uit kan komen? Een vechtscheiding, verdere escalatie van het conflict of een rechtzaak met dure advocaten is natuurlijk niet wat u wilt!   

 Als u mij toelaat, kan ik u helpen bij de bemiddeling van elke vorm van een conflict of een echtscheiding. Vanuit mijn overtuiging door altijd in dialoog te blijven, is er bij elk probleem uiteindelijk een uitkomst waar beide partijen verder mee kunnen. Met mijn hulp, komen wij tot een oplossing die vanuit jullie zelf is gekomen, want naar die oplossing bent u op zoek! Stap voor stap zal ik u begeleiden naar juist die duurzame oplossing.

 Ik ben in het bezit van erkende diploma’s en opleidingen op het gebied van mediation, organisatiepsychologie en coaching. Daarnaast heb ik een ruime levens en werkervaring. Uzelf samen met mij en met de ondersteuning van een netwerk van vele professionele deskundigen die Quickmediators vertegenwoordigen, komt u eruit en kunt u weer vooruit!

 

Benieuwd naar wat ik voor u kan betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met mij op telefonisch of via de mail

 

Gratis informatie

Neem contact op voor een gratis adviesgesprek, of informatie

Neem contact op met Erwin Engelhart voor een Gratis eerste adviesgesprek.

E-mail: Erwin.Engelhart@quickmediator.nl
Regio(s):
Telefoonnummer: 0622456238