RELATIE MEDIATION

Quickmediator kan ook bemiddelen in relaties.

Wanneer  uw relatie niet meer zo lekker gaat wat u of de ander ervan verwachtte, is het vaak erg moeilijk dat op normale manier met elkaar te bespreken. De inbreng van Quickmediator zal een verhelderend beeld geven op uw relatie.

Relatiegesprekken met een Quickmediator zijn verhelderend en kunnen soms ook zeer direct zijn, maar bieden bovenal nieuwe mogelijkheden, uitdagingen en rust.

Uw Quickmediator onderzoekt met beide partners hoe ze met elkaar omgaan en of ze daarmee lekker in het leven staan. Uw Quickmediator is ervaren en ontdekt waar de relatie niet lekker loopt.

Mensen die elkaar continu verwijten maken, zonder het op te lossen, lopen op een tijdbom. Ze willen scheiden of zoeken hun vertier buiten de deur, zonder verder te denken aan de relatie. Men gaat meer drinken, meer ondernemen met mensen buiten de relatie, waardoor de relatie op den duur op het spel staat. Met behulp van de aanpak van Quickmediator oftewel de relatietherapie c.q. relatiemediation krijgt u weer een verfrissende kijk op uw relatie en de liefde weer laten bloeien als nooit te voren. U kunt leren om beter om te gaan met opmerkingen en daardoor weer respect krijgen voor elkaar. U relatie kan een ommezwaai krijgen waardoor u weer liefde voor elkaar voelt en weer verder kunt zonder verwijten en frustraties. Neem de proef op de som en vraag een eerste gratis gesprek aan bij een quickmediator in uw buurt.

Relatietherapie of relatiemediation kan helpen wanneer er twijfels zijn over wel of niet uit elkaar gaan, een van de partners is vreemdgegaan, u een gevoel van sleur of eenzaamheid ervaart, er te vaak emotionele botsingen zijn of wanneer uw relatie om andere redenen moeizaam verloopt.
U kunt ook voor relatietherapie of -mediation kiezen als periodieke onderhoudsbeurt voor uw relatie.