Op zoek naar een ervaren Quickmediator?

De relatie eindigt, wat nu?
Een scheiding is voor iedereen een ingrijpende gebeurtenis. Naast het omgaan met je eigen emoties, moet er ook veel geregeld worden. Hoe kunnen we de zorg voor de kinderen het beste regelen? Hoe komt mijn financiële situatie er straks uit te zien? Krijg ik straks alimentatie voor de kinderen en als partner? Wie kan er straks in het huis blijven wonen en kan ik dan wel de huur of hypotheek betalen?

Mijn naam is John

En ik ben mediator in Zuid-Holland.
Voordat ik zelfstandig scheidings- en conflict-bemiddelaar werd, was ik werkzaam als ondernemer in o.a.. de financiele dienstverlening. Ja ook ik ben eens gescheiden. Hierdoor heb ik kunnen ervaren, hoe lastig het voor ouders kan zijn om passende keuzes te maken, wanneer eigen emoties in de weg zitten. Hoe zorg je ervoor, dat er ruimte is voor verwerking en je tevens de zaken voor je kind(eren) het beste regelt! Kinderen hebben het zwaar tijdens een scheiding. Samen kunnen we die last niet voorkomen, maar wellicht wel verlichten. Dat motiveert mij, want ik weet dat het anders kan en daar wil ik graag met jullie naar kijken.

Het beste voor je kind

Iedere ouder wil het beste voor een kind. Wát het beste is, daar hebben jullie als ouders en tevens expert van jullie kind(eren) zéker een beeld bij. Wat is belangrijk voor jullie kind(eren) en waarom? Zitten jullie hierin op één lijn?
Het is belangrijk, om als ouders te blijven communiceren, om wensen en verwachtingen uit te spreken jegens elkaar. Daar kan ik jullie bij helpen. Emoties zoals boosheid, verdriet en angst beïnvloeden je handelen als ouders en het kan lastig zijn om deze emoties bij je kind(eren) weg te houden. Bij alles denk je na; hoe gaan we dit in de toekomst regelen? Het is heel belangrijk om overzicht te houden en duidelijke afspraken te maken met de andere ouder. Jullie hebben de taak om de kinderen zo goed mogelijk te begeleiden en te laten wennen aan de nieuwe situatie. Ik help jullie graag om dit overzicht te creëren.

Wat mag je van mij verwachten?

Samen werken jullie naar een nieuw evenwicht in de situatie, waar jullie als partners uit elkaar gaan en enkel nog als ouders verder zullen gaan. Daarbij ondersteun ik jullie bij het opstellen van een ouderschapsplan. Daarnaast kijk en denk ik mee bij de financieel en juridische vraagstukken. Alle praktische vragen omtrent het regelen van de scheiding nemen we met elkaar door. We leggen samen alles vast in een duurzaam scheidingsconvenant en ouderschapsplan. Vanuit die positie kunnen jullie beiden een nieuw leven opbouwen, waarin wederzijds respect voor elkaar een belangrijke waarde is.

Waar gaan jullie wonen?

Een scheiding zorgt voor financiële onzekerheden. Kom ik wel rond na de scheiding? Kan een van ons in het huis blijven wonen? En hoe zit dat met de hypotheek? Vragen die voor veel onrust zorgen. Ik zorg ervoor dat jullie inzicht krijgen in jullie situatie na de scheiding, welke mogelijkheden er zijn en dat hierover duidelijke afspraken worden gemaakt. Deze afspraken, welke we vastleggen in het convenant, kunnen jullie dan vervolgens bespreken met jullie eigen hypotheekadviseur. We zullen het in het convenant zodanig beschrijven dat er ook een plan B op papier staat. Op die manier voorkomen jullie, dat je opnieuw samen om de tafel moet, wanneer de uitvoering van de hypotheek toch anders blijkt dan verwacht.

Zorgzaam

Zorgzaam Scheiden staat niet alleen voor het juridisch regelen van de scheiding. We vinden het belangrijk dat jullie wensen en behoeften hierin worden gezien en gehoord. Wij begeleiden jullie om, met respect voor elkaar en de relatie, oplossingen te vinden waar jullie beiden achter staan. Een scheiding duurt gemiddeld rond de negen maanden; bij ons niet! Wij bieden langere gesprekken aan in een korter tijdsbestek, waardoor jullie sneller en met goede afspraken een eigen weg kunnen gaan!

Kennismakingsgesprek

De gesprekken vinden plaats, bij jullie thuis of in overleg bij ons op kantoor  Voor vragen of voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, kunnen jullie contact opnemen via het emailadres john.plaizier@quickmediator.nl . Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met jullie op.

Mijn kantoor is in Leiden

Werkzaam in

Ik ben werkzaam in de regio Randstad, Duin en bollenstreek, Kaag en Brasem en het Groene hart.

Je kan contact met ons opnemen voor een gratis kennismakingsgesprek of als je vragen hebt over je situatie. Wij zullen je dan zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen één werkdag, terugbellen.

06-51233011

john.plaizier@quickmediator.nl

Gratis informatie

Neem contact op voor een gratis adviesgesprek, of informatie

Neem contact op met John Plaizier voor een Gratis eerste adviesgesprek.

E-mail: john.plaizier@quickmediator.nl
Regio(s):
Telefoonnummer: 06-51233011