Op zoek naar een ervaren Quickmediator?

COACH

Relaties zijn voor een groot deel bepalend voor het geluk in ons leven. Je partner, familie, vrienden en collega’s. Maar deze fijne relaties kunnen verstoord worden door conflicten, sterfgevallen enz. Als ervaringsdeskundige op het gebied van relaties wil ik jullie helpen de problemen op te lossen zodat er weer een hechte, liefdevolle toekomst is.

 

MEDIATOR

Een toekomst samen gaat niet meer en jullie besluiten te scheiden. Een emotionele beslissing. Stress, onzekerheid, niet alleen voor jullie maar zeker ook voor jullie (eventuele) kinderen. Maar het leven gaat door na jullie scheiding. Voor jullie en jullie kinderen breekt er een spannende tijd aan. Ik weet het, ik heb het zelf meegemaakt. Het is belangrijk weloverwogen en duidelijke afspraken over de verdeling van hetgeen jullie samen hebben opgebouwd en de zorg voor de kinderen te maken. Hierbij let ik heel duidelijk op het belang van de kinderen. Zijn alle afspraken voor iedereen helder, dan kan een ieder met vertrouwen de nieuwe levensfase tegemoet zien.

 

Met empathie en begrip voor jullie situatie en door ons intern netwerk van hoog opgeleide, onafhankelijke professionals kan ik altijd die maatwerkoplossing bieden die voor u van toepassing is, waarin u zelf de regie houdt. Neem contact met mij op voor een gratis en vrijblijvende intake.

Gratis mediationbrochure

Prijslijst en brochure aanvragen

Gratis eerste adviesgesprek

Neem contact op met Machiel Verdoold voor een Gratis eerste adviesgesprek.

E-mail: machiel.verdoold@quickmediator.nl
Regio(s):
Telefoonnummer: 0621210102