Op zoek naar een ervaren Quickmediator?

Mijn naam is Wendy de Fretes

Zoekt u hulp bij relatie kwesties of familiezaken, dan geloof ik dat ik uw mediator ben. Ik begeleid u als u van plan bent om te gaan scheiden. Mediation is de manier om de communicatie weer op gang te brengen en conflicten op te lossen.

Bij conflicten ontstaan emoties. Een scheiding en het beëindigen van een relatie is op zichzelf al emotioneel genoeg. Zijn er kinderen in de relatie dan is het nog belangrijker om op één lijn te komen. Bij een scheiding moeten er tal van persoonlijke zaken worden besproken, denk aan ouderschap, financiën, hypotheek en pensioen. Goede afspraken maken is dan de uitdaging en het doel van mediation.

Ik ben mediator en coach

In de mediation ben ik onpartijdig, begeleid ik de gesprekken, bewaak het proces en zorg ervoor dat er afspraken gemaakt worden waar u beiden achter staat.
Ik ben gespecialiseerd in familiezaken, relatie kwesties en het begeleiden van echtscheidingen. Mijn doel is om problemen en vraagstukken samen met u op te lossen, zodat u in goed overleg uit elkaar gaat en met vertrouwen de toekomst tegemoet ziet.

Ik ben ervaren, deskundig, daadkrachtig en doelgericht. Ik werk vanuit compassie, kan daarbij confronteren, draag zorg voor een veilig gevoel en weet mensen te verbinden.

Heeft u vragen of bent u op zoek naar een mediator, bel (06-55185551) of mail mij voor een vrijblijvende kennismaking.

Gratis informatie

Neem contact op voor een gratis adviesgesprek, of informatie

Neem contact op met Wendy de Frétes voor een Gratis eerste adviesgesprek.

E-mail: wendyf@quickmediator.nl
Regio(s):
Telefoonnummer: 06 55185551