Advocaten verliezen omzet!

Nieuwe mediationwet door @ardvandersteur 2e kamerlid

https://quickmediator.nl/het-beroep-mediator-is-een-vrij-beroep-en-blijft-vrij-ardvandersteur

Die zorgt voor gigaomzet verhoging bij Quickmediator, iedereen is straks namelijk verplicht om eerst Mediation te doen alvorens naar de rechtbank te stappen.

Ook nu doen mensen die gaan scheiden dit in grote getalen bij Quickmediator, niet zo gek, wij hanteren een uniek fixed tarief € 1000,- ex voor 3 mediationsessies van ca 2 uur plus complete convenanten en ouderschapsplan. Ook de zakenwereld weet ons immers te vinden voor arbeidsconflicten, snel en accuraat samen met de Quickmediator oplossen. Nu kan men vrijblijvend een mediator inhuren en dat doen mensen juist uit kosten overweging steeds vaker!

 

Mediator Petra de rijk start in Haarlem

Quickmediator heeft weer een nieuwe franchisenemer aangesloten Petra de Rijk uit Haarlem.

https://quickmediator.nl/mediators/petra-de-rijk zij heeft reeds een enorme ervaring met bemiddelen in conflicten en echtscheidingen.

Petra: vooral franchise bevalt mij uitstekend, ik ben ondernemer, maar helemaal alleen starten is tegenwoordig te kostbaar. Je  moet marketing doen op het internet en dat is in je eentje niet meer te betalen. Nu maak ik gebruik van de landelijke marketing en betaal regionaal. Ook hou ik van mensen om me heen die me bijstaan met marketing, opleiding, training, werving nieuwe klanten en vooral samenwerking en uitwisseling van ideeën.

 

Echtscheiding via mediation of rechter? Nu is mediation nog vrijblijvend, maar vanaf 2014 is mediation verplicht!
Niet voor niks, omdat een echtscheiding een emotionele zaak is, vooral met kinderen is het een drama om dit uit te vechten via de rechter.
Ten eerste heeft u een advocaat nodig, meestal 2 dus dubbele rekeningen! Kortom de regering komt niet voor niets met een wetsvoorstel voor mediation. Het is niet geldverslindend en tijdrovend en de druk bij de rechtbank gaat er af.

https://quickmediator.nl/echtscheiding-via-mediation-of-rechter