Advocatuur en mediation van een mediator van Quickmediator gaat niet samen!

Advocatuur en mediation van een mediator van Quickmediator gaat niet samen!

Vaak zie je advocaten ook met mediation bezig zijn. De rol is dan niet vaak duidelijk, is de advocaat nu mediator of treed hij voor 1 partij op?
Indien u advocaat voorstelt om te gaan praten met de tegenpartij, wil het nog niet zeggen dat hij mediator is. Er wordt dan nog steeds gedreigd met een gerechtelijke procedure. Zodra u advocaat voorstelt om met de tegenpartij te gaan praten, zegt hij eigenlijk, ik zie het niet zitten om te procederen, je staat zwak dus schik maar!

De insteek is dan al zwak en u moet dan met de pet in de hand naar de tegen partij. Ook omdat u nu al een advocaat heeft ingeschakeld is de verhouding vijandig, men gaat immers in de verdediging. Dus zodra uw advocaat zegt, ga maar praten of ga maar schikken! Huur dan een mediator van Quickmediator is en ga de mediation in.
Dan worden de verhoudingen in ene anders, zodra u een brief krijgt van een advocaat gaat u toch ook in de verdediging?
Zodra u een brief of telefoontje krijgt van een mediator, denkt u, kijk ze willen praten, dat stemt iedereen toch goed?!
Dus bezint voor u begint!
En vraag de mediator van Quickmediator voor een gratis eerste gesprek! Er is een mediator van Quickmediator in elke regio! https://quickmediator.nl