Bram Moszkowicz definitief uit ambt gezet, kan hij mediator worden?

Bram Moszkowicz definitief uit ambt gezet, kan hij mediator worden?

Nu hij geen advocaat meer kan zijn, moet Bram Moskowicz op zoek naar een andere baan. Dat is de algehele opinie, maar is dat wel zo? Wat doet een advocaat meer dan een jurist of een mediator? Wordt alles dan uitgevochten in de rechtbank en met procedures? NEE!

Bram Moskowicz mag niet meer zaken zelf op de rol zetten, hij mag niet meer zelf naar de rechtbank om te pleiten, maar daarentegen mag hij het vak jurist nog zeker wel uitvoeren. dus mogelijkheden te over.

Indien u weleens bij Bram Moskowicz geweest bent voor een opinie of een zaak, dan heeft hij ook genoeg, zelfs het merendeel van de zaken van te voren geschikt met partijen. Brieven en bijeenkomsten over een weer om de zaak op te lossen, alvorens te procederen. Dat scheelt immers in de kosten, 500 euro per uur, en scheelt ook heel veel tijd.

Bram kan nu ook mediator worden, hij weet immers dat de uitslag altijd tegen kan vallen, dit blijkt nu wel in zijn eigen zaak. Hij had dit ook kunnen schikken, maar heeft dit niet gedaan. Waarschijnlijk was hij het zat om zichzelf tegen een rits hoger geplaatste ambtenaren te verdedigen.

Als Bram kiest voor het vak mediator heeft ie ook geen ingewikkelde administratie bij te houden, de nota’s van een mediator zijn immers een stuk simpeler en kleiner.
Kan Bram zich aansluiten bij Quickmediator, dat kan hij zeker!
Hij weet immers als geen ander dat voor de rechtbank uitvechten veel beter en goedkoper is als in de rechtbank!

Bram je bent welkom!