Mediation is de oplossing voor uw conflict samen met de mediator lost u het op!

Mediation is de oplossing voor uw conflict samen met de mediator lost u het op! Quickmediator heeft voor u de mediator klaar staan.

Mediation Quickmediator
Of u nu een zakelijk conflict heeft of een particulier conflict, het is altijd beter om te blijven praten met elkaar. Zodra u dit niet meer doet, dan stapelen de problemen zich alleen maar op.

Procederen is een weg, maar vrij kostbaar, door de hoge advocaatkosten en niet te vergeten de steeds hoger wordende griffierechten.
Ook is procederen niet altijd prettig voor de geest, dagelijks denkt u er aan en wordt u er mee geconfronteerd. Kijk naar de vele tv programmas van tegenwoordig als Bonje bij de buren, uitstel van excecutie, prodeo, rijdende rechter, gescheiden en ontvoerd.
Steeds vaker heeft de mediator een rol, omdat met mediation de mediator de zaak kan oplossen samen met de 2 partijen.

Het allergrootste voordeel van mediation samen met een mediatior van Quickmediator is de tijd, een gemiddelde mediation met eem mediator van Quickmediator is ca 6 uur, ook landelijk is dit berekend door nmi.
waarom jarenlang procederen, waarbij de kosten de pan uitreizen en u nog maar moet zien wat de uitslag is, daarbij niet te vergeten de verhaalbaarheid indien er geld geclaimd wordt van een partij. Die kan aan het eind wel geen geld meer hebben of failliet zijn.

Met mediation met een mediator van Quickmediator weet u waar u aan toe bent en lost u de zaak samen snel op.
Vraag eens een gratis eerste gesprek aan over mediation met een mediator van Quickmediator info@quickmediator.nl