Mediator, mediation, opleiding, training, theorie en direct praktijk! bij Quickmediator

Mediator, mediation, opleiding, training, theorie en direct praktijk! bij Quickmediator

Indien u mediator wil worden en mediations bij Quickmediator wilt doen, dan bent u bij Quickmediator aan het juiste adres. Wij zijn niet alleen een landelijke franchise organisatie voor mediators, maar ook Europees.

wij verzorgen de opleiding, training tot mediator, nadat u bij ons de opleiding heeft gedaan, kunt u als mediator bij Quickmediator mediation zaken ontvangen. Wij kunnen ook rollenspellen regelen, maar de beste leerschool is de praktijk.

Quickmediator is niet alleen een opleidings instituut, maar ook een franchise organisatie dat door samenwerking de mediator aan mediation zaken helpt. De gezamenlijke marketing zorgt voor eenheid op bijvoorbeeld google, door onze grote samenwerking hebben wij een groot marketingbudget, zodat we bij google adwords een zeer hoge positie hebben.

Ook heeft Quickmediator voor elke mediator een login bij een tweetal leadgenarators, hier kopen wij onze leads. Deze leads worden ook via googleadwords binnen gehaald.
Het grote voordeel van deze werkwijze is dat een mediator van Quickmediator vrijwel direct mediation zaken kan gaan doen.
De meeste zaken die de mediator bij Quickmediator gaat doen is via de Quick5, een pakket prijs waarbij de klant precies weet waar ie aan toe is bij een mediator van Quickmediator.
https://quickmediator.nl