Tiesja Niehorster nieuwe mediator voor mediation bij Quickmediator in Capelle aan de IJssel en Krimpen aan de IJssel

GRATIS MEDIATION INFORMATIE VAN QUICKMEDIATOR®!

Vertegenwoordigd in meerdere landen in Europa, is de QUICKMEDIATOR® formule de snelst groeiende in de mediator branche.

De sleutel van ons succes?

Quickmediator draagt een oplossing aan die geheel in deze tijd past. Onze mediators worden regelmatig bijgeschoold in de laatste mediation technieken.

Bedrijven en consumenten willen geen dure procedures meer en kiezen voor Mediation, geheel naar diens eigen keuze. Samen met de mediator lossen we het op!

De Quickmediator lage kosten, hoog resultaat!

Quick mediators zijn zorgvuldig, zakelijk, snel, sociaal en emotioneel betrokken.

Een zakelijk geschil, een privé probleem, problemen tussen twee bedrijven, een geschil tussen werknemer, werkgever of een echtscheiding. Voor iedereen, man, vrouw en/of bedrijf is een conflict kostbaar, tijdrovend en vaak heel erg emotioneel. Wat is er mooier dan deze conflicten samen met een mediator oplossen of een echtscheiding met mediation zo goed regelen, dat de toekomst er weer positief uitziet of een samenwerking voortgezet kan worden. Dat kan de Quick mediator samen met u bereiken.

Elk conflict moet zo snel mogelijk worden opgelost, want negatieve energie is fataal voor uw zaak en/of uw privé situatie. De Quickmediator kan alles oplossen en snel!

Een erkende Quick mediator is niet alleen een duurzame maar ook voordelige oplossing. Elke Quick mediator is een ervaren mediator en weet alles van mediation. Tijdens het eerste gratis gesprek kunt u dat ook ervaren.

Bij een echtscheiding bijvoorbeeld komt na het huwelijk er een periode dat u, uw ex partner en de kinderen de echtscheiding moeten verwerken en een plaats geven. Als u de financiën die een echtscheiding met zich meebrengt en de omgangsregeling/ CO- ouderschap d.m.v. mediation goed regelt, dan zult u merken dat er een last van uw schouders valt. De mediator is er bedreven in.

Bij een zakelijk conflict kunt u met mediation , weer in 99% van de gevallen gewoon weer zaken doen met elkaar. De Quick mediator snapt het en brengt partijen weer bij elkaar door mediation.

Wat is er erger dan achteraf te moeten constateren dat de afspraken, over wie er in de woning mag blijven of hoe vaak uw partner de kinderen kan zien, niet werken.

Een extra probleem dat zich kan voordoen is dat een woning moet worden verkocht, maar dat deze alleen met verlies kan worden verkocht. Heeft u daar al over nagedacht? Nee? Wij wel. Samen met de mediator de zaken oplossen.

Ons motto is dat u zich geen zorgen meer hoeft te maken. Wij zorgen ervoor dat u geholpen wordt bij het oplossen van al uw problemen. Voor ieder probleem is er een passende oplossing d.m.v. onze mediation tactieken. De Quickmediators zijn o.a. ervaren juristen die voorheen een echtscheidingspraktijk hebben gehad op een advocatenkantoor en/of ervaren zakenmensen met een tas vol met praktijkervaring. Zij kiezen ervoor om u te helpen. Geen commerciële maar sociale en menselijke mediators.

Als u bijvoorbeeld een echtscheiding door advocaten laat regelen dan weet u dat de echtscheiding u beiden vaak veel geld zal gaan kosten. Bovendien is een advocaat vaak niet bij uw situatie betrokkenen is hij/zij partijdig. Welke advocaat komt ‘s avonds na acht uur, als de kinderen op bed liggen, bij u langs om de echtscheiding te regelen? Onze mediators komen wanneer het u uitkomt. Mediation is ook beter voor uw kinderen. Die wil u niet met ruzie uit elkaar zien gaan. Mediation is duurzamheid.

Indien u uw zakelijke of privé geschil laat behandelen door een advocaat, dan is er direct vijandigheid en gaat dit gepaard met extreem hoge kosten! Bovendien kiezen rechters steeds vaker voor comparities of even snel de gang op, om de zaak onder druk te schikken (zie tv programma’s als Prodeo) ook is er vaak het risico dat u ook nog eens de zaak zal verliezen of, indien u de zaak wint, er geen enkel verhaal is bij de tegenpartij. Voorkom deze stress en kies voor mediation en huur een erkende mediator van Quickmediator in. Lage kosten, hoog resultaat! Quick mediator de beste partij in mediation!

Mediator - Quick Mediator

 

Fixed fee mediation plan

Of de klant nu kiest voor onze Quick5 of voor een mediation urenafspraak van slechts € 75,- per uur voor uw erkende QM mediator!

Niet zo gek dus dat het QUICKMEDIATOR® mediator concept in Nederland floreert.

Heeft u een conflict?

Gaat u scheiden?

Quickmediators heeft mediators door het hele land!

Vraag dan nu GRATIS informatie aan over onze mediation werkwijze:

www.quickmediator.nl