Wie zijn de mediators van Quickmediator?

Wij zijn een landelijke franchiseorganisatie met vestigingen in heel Nederland. De mediators van Quickmediator zijn ervaren mediators. Alleen zijn QM erkend en geregistreerd als mediator bij Quickmediator.

Quickmediator verzorgt continu opleidingen en trainingen voor de mediators van Quickmediator, waardoor de mediators van Quickmediator altijd up to date zijn met hun kennis.

Een mediator van Quickmediator heeft van oorsprong ervaring, levenservaring, werkervaring, hij/zij weet waar die over praat en zal zijn/haar klanten dan ook deskundig bij kunnen staan.
Een mediator van Quickmediator heeft een lange weg gelopen om te zijn wat hij/zij nu is, deze ervaring gebruikt de mediator van Quickmediator nu ten volle in de dagelijkse gang van zijn/haar mediations.

Indien u ook mediator bij Quickmediator wil worden, dan kan dat. Wel vragen wij naar het verleden van onze nieuwe mediators voor Quickmediator. Want levens en werk ervaring is zeer essentieel om succesvol te zijn als mediator bij Quickmediator.

Je bent een succesvol mediator bij Quickmediator indien je ons gemiddelde van geslaagde mediations op peil houdt en dat is 95%! Dit hoge slagingspercentage van mediations door de mediators van Quickmediator is zo hoog door hun achtergrond.
Tevens zijn de opleidingen en de trainingen voor een mediator van Quickmediator essentieel om te blijven doen.
Hierdoor zijn de klanten van een mediator van Quickmediator altijd blij met een mediator van Quickmediator.
Wilt u ook blij zijn als mediator van Quickmediator? vraag dan nu het gratis mediationpakket aan.
https://quickmediator.nl