Elke mediator van Quick mediator is QM-geregistreerd, vakbekwaamheid voor alles!

Een mediator van Quickmediator heeft een opleiding genoten tot mediator.  Regelmatig zijn er updates, trainingen, vervolg opleidingen en de laatste nieuwe technieken in mediation waarin de Quick mediator wordt bijgeschoold.

Doordat een mediator van Quickmediator veel mediation zaken heeft, zijn alle mediators van Quickmediator ook zeer ervaren. Pure praktijkervaring. Niet alleen in echtscheidingen, maar ook arbeidsconflicten, familieruzies, zakelijke conflicten, erfenissen, burenruzies en welk conflict er maar speelt.

QM-geregistreerd

Elke mediator van Quickmediator staan in het QM-register. De mediator moet voldoende zaken doen naar tevredenheid van de klant om de QM-registratie te behouden. Quickmediator controleert de vakbekwaamheid van elke mediator, elk convenant of vaststellingsovereenkomst wordt tevens door de QM-geregistreerde mediator gecontroleerd, maar tevens door het hoofdkantoor gecheckt, alvorens de partijen een handtekening zetten.

Uw conflict is dus in bekwame handen en onder volledige geheimhouding. Wij dienen, of u nu een grote of kleine portemonnee heeft een mediator van Quickmediator is u tot dienst voor dezelfde prijs. Bij een mediator van Quickmediator weet u exact waar u aan toe bent.

Vraag nu een gratis 1e gesprek aan, bij 1 van onze mediators van Quickmediator!