Geen vijandigheid met mediation, maar conflictbemiddeling!

Op 1 januari 2013 gaat Peter van Essen van start als Quickmediator met een nieuw vestigingskantoor in Uithoorn en Zaandam.

Quickmediator is een snel groeiende landelijk opererende organisatie en heeft inmiddels  diverse vestigingen geopend. Quickmediator onderscheidt zich van de traditionele advocatuur door een persoonlijke en menselijke benadering, waarbij rekening gehouden wordt met uw gevoelens en/of zakelijke belangen.

De Quickmediators zijn mediators, echtscheidingsspecialisten, ervaringsdeskundigen die op advocatenkantoren en in het bedrijfsleven een ruime ervaring hebben opgedaan met het juridisch begeleiden van bedrijven en/of man, vrouw en kinderen bij een echtscheiding.

Door de samenwerking met collega- Quickmediators is de gedeelde kennis en kunde enorm.

Peter van Essen heeft als Projectmanager, en mede-eigenaar van KPO BV, een meer dan 30 jaar ervaring in de bouw en projectontwikkeling opgedaan. Dagelijks wordt hij geconfronteerd met het oplossen van conflicten tussen opdrachtgevers, architecten, constructeurs, aannemers en kopers van woningen.

Als geen ander weet Peter van Essen, dat het bespreekbaar maken van conflictsituaties voor beide partijen een veel snellere en voordeliger oplossing biedt, dan een slepende juridische procedure met voor beide partijen torenhoge kosten voor juridische bijstand, proceskosten en een uiteindelijk onbevredigend vonnis van de rechtbank.

Niet ‘conflictbestrijding’ maar ‘conflictbemiddeling’ moet het uitgangspunt zijn.

Peter van Essen is als Quickmediator er stellig van overtuigd, dat elk conflict in goed onderling overleg en door het luisteren naar elkaars standpunten naar tevredenheid van beide partijen opgelost kan worden.

Met zijn jarenlange ervaring in het bemiddelen en oplossen van conflictsituaties, zowel zakelijk als in de privésfeer, kan hij ook u helpen in de begeleiding van uw probleem.

U kunt hem bellen 06-51122325 of mailen voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek.  peter@quickmediator.nl