Meer mediation zaken dan ooit!

Quickmediator groeit door!

Eerst mediation

Op korte termijn zal een partij eerst naar een mediator gaan, alvorens te gaan procederen. Dat is immers te duur geworden, beide partijen moeten een advocaat vaak al een voorschot van 2500,- betalen, dan griffierecht en dan moet er nog begonnen worden! ook de rechtbanken zijn steeds meer voor mediation en comparities, dan kan je beter gelijk mediation toepassen.

 

50plus

De formule slaat goed aan in Nederland, vooral bij de 50plussers, de ideale doelgroep als het om mediation gaat. Levenservaring is handig als het gaat om 2 conflicterende partijen.

Quickmediator heeft ook de Quick5, hierin lossen we langdurige zaken op in max 10 uur en voor slechts € 500,- per partij. Zowel bij echtscheidingen en zakelijke conflicten slaat het aan en komen er dagelijks steeds meer aanvragen voor mediation binnen.

 

Opleiding, training en omzet

Wij verzorgen niet alleen de opleiding en training tot mediator maar zorgen ook voor omzet. Dankzij o.a. onze samenwerking met grote leadgenerators kunnen we in elke regio een Quickmediator aan omzet helpen.

Tevens is het vak Mediator een vrij beroep. Wij zorgen met onze juridische backoffice voor connectie bij elke rechtbank, bijvoorbeeld de echtscheidingsconvenant aanmelden. Een franchisenemer hoeft dus geen juridische opleiding te hebben gehad. Inlevingsvermogen in beide partijen en de rust dit naar een gezamenlijke oplossing te kunnen brengen dat is de essentie van een goede mediator.

 

2013

Quickmediator verwacht in 2013 minimaal door te groeien naar ca 40 franchisenemers in Nederland. Zeker gezien de enorme behoefte vanuit de markt is er ruimschoots werk voor al onze franchisenemers. Door de groei zal de herkenning vanuit de klant steeds groter worden. Onze Quick5 van € 1000,- ex btw is ook één van onze baanbrekende tools. Voor € 1000,- elk conflict opgelost.