Nieuwe franchisenemer Quickmediator voor Uithoorn en Zaandam

Nieuwe franchisenemer

Quickmediator heeft een nieuwe franchisenemer voor Uithoorn en Zaandam, Peter van Essen (58) https://quickmediator.nl/mediator/holland/noord-holland/ gaat vanuit 2 locaties mediations doen. Peter heeft jarenlange ervaring opgedaan in diverse sectoren en is nu rijp om als mediator aan de gang te gaan.

 

Peter: “mijn keuze voor Quickmediator was snel gemaakt, ik heb de brochure doorgelezen, afspraak gemaakt en een zeer goede uitleg over de aanpak van Quickmediator gekregen. Daarna heb ik zelf een onderzoek gedaan en een aantal franchisenemers van Quickmediator gebeld, die waren zeer positief, toen was voor mij de zaak rond. Ik heb er zin aan om per 1 januari te starten.”

 

50plus

De formule slaat goed aanin Nederland, vooral bij de 50plussers, de ideale doelgroep als het om mediation gaat. Levenservaring is handig als het gaat om 2 conflicterende partijen.

Quickmediator heeft ook de Quick5, hierin lossen we langdurige zaken op in max 10 uur en voor slechts € 500,- per partij. Zowel bij echtscheidingen en zakelijke conflicten slaat het aan en komen er dagelijks steeds meer aanvragen voor mediation binnen.

 

Eerst mediation

Op korte termijn zal een partij eerst naar een mediator gaan, alvorens te gaan procederen. Dat is immers te duur geworden, beide partijen moeten een advocaat vaak al een voorschot van 2500,- betalen, dan griffierecht en dan moet er nog begonnen worden! ook de rechtbanken zijn steeds meer voor mediation en comparities, dan kan je beter gelijk mediation toepassen.

 

Opleiding, training en omzet

Wij verzorgen niet alleen de opleiding en training tot mediator maar zorgen ook voor omzet. Dankzij o.a. onze samenwerking met grote leadgenerators kunnen we in elke regio een Quickmediator aan omzet helpen.

Tevens is het vak Mediator een vrij beroep. Wij zorgen met onze juridische backoffice voor connectie bij elke rechtbank, bijvoorbeeld de echtscheidingsconvenant aanmelden. Een franchisenemer hoeft dus geen juridische opleiding te hebben gehad. Inlevingsvermogen in beide partijen en de rust dit naar een gezamenlijke oplossing te kunnen brengen dat is de essentie van een goede mediator.

 

2013

Ook succesvol mediator worden in 2013? Maak dan eens een vrijblijvende afspraak!