Mediation bij conflict op de werkvloer, Quickmediator is uw partij!

Mediation bij conflict op de werkvloer

Een conflict op het werk kan eindeloos duren en resulteert niet zelden in een moeizame juridische strijd. Dit kost veel stress omdat je veel tijd doorbrengt op het werk en je dagelijks te maken hebt met collega’s. Een conflict is dan wel het laatste waar je op zit te wachten.

Naast de emotionele kant van een conflict op de werkvloer, zijn er ook altijd belangrijke financiële en juridische vragen:

Hoe betaal ik mijn rekeningen als ik ontslagen wordt?
Wat gebeurt er met mijn recht op een uitkering als ik ontslag neem?
Wat gebeurt er met mijn loonsverhoging als ik me nu te hard opstel?
Hoe zal de kantonrechter reageren als ik mediation weiger?

Uit de praktijk blijkt dat mediation bij een conflict op de werkvloer uitermate succesvol is. Doordat onze cliënten tijdens de mediation (of conflictbemiddeling) weer met elkaar in gesprek komen, geldt voor ruim 80% dat het conflict op een constructieve wijze wordt opgelost. Bel ons daarom voor een oriënterend gesprek.

Mediation nieuws

Quickmediator blijft uitbreiden. Nu ook gevestigd in Baarn en Leerdam. Binnenkort ook in Heerlen en Rotterdam! Verder hoef je niet te zoeken, Quickmediator is de juiste partij. Vraag eens een 1e Gratis gesprek aan!