Mediation bij scheiding of conflict, Quickmediator is uw partij!

Mediation bij scheiding of conflict
Je bent in conflict geraakt en je komt er zelf niet meer uit; iedere poging tot een gesprek leidt tot meer ruzie. Mediation biedt dan uitkomst, want onder begeleiding van één van onze mediators los je jouw conflict of scheiding zelf op. Dat scheelt geld, tijd en stress. De mediator brengt partijen weer met elkaar in gesprek zodat samen gezocht kan worden naar de beste oplossing. Quickmediator is actief in heel Nederland en beschikt over zeer ervaren mediators. Ook voor mensen met een laag inkomen.

Mediation bij scheiding

Ongeveer 35% van alle huwelijken eindigt in een scheiding. Dat zijn in Nederland al ruim 30.000 scheidingen per jaar. Ondanks het feit dat het zo vaak voorkomt, is een scheiding voor iedereen heftig. Het verdriet van afscheid nemen gaat zelden zonder slag of stoot; zeker niet voor de kinderen. Naast het emotionele aspect, komen er ook veel praktische vragen op je af:

Wat betekent de scheiding voor de kinderen?
Hoe delen we de zorg voor de kinderen?
Wie blijft er in het huis wonen?
Hoe zit het met de alimentatie?
Met welke juridische en fiscale aspecten krijgen we te maken?
Welke rol speelt de advocaat bij de echtscheiding?

Onze ervaren mediators staan klaar om te helpen bij jullie scheiding. Met mediation zorg je ervoor dat niet alleen alle juridische en fiscale zaken goed geregeld worden, ook zorg je voor een betere communicatie met elkaar en beperk je de kosten. In 80% van de mediation zaken die wij behandelen, leidt dat uiteindelijk tot minder pijn en betere afspraken tijdens en vooral na de scheiding.
www.quickmediator.nl