Mediator opleiding, training en werk in een franchise bij Quickmediator

Mediator Franchise

Quickmediator® werkt met een landelijk netwerk van ondernemers welke allemaal een mediation opleiding hebben genoten en/of ondernemers achtergrond hebben.
Ook als u nog geen mediation opleiding heeft genoten, verzorgen wij alle mediator opleidingen. Van QM erkende opleidingen tot bijscholing. Bent u aangesloten bij Quickmediator dan bent u QM-geregistreerd®

CARRIÈRE MAKEN?

Werken als mediator van huis uit!

U bent ondernemer of u beschikt over HBO werk- en denkniveau of u bent bijvoorbeeld een tijdje uit het arbeidsproces geweest in verband met de opvoeding van de kinderen. Of heeft uw zaak verkocht en wilt uw ervaring gebruiken om andere mensen en/of bedrijven d.m.v. mediation te helpen. U wilt weer aan de slag. Wat is er mooier dan aan het werk te gaan waarbij u uw eigen werktijden bepaalt en indeelt?. Dit is onmogelijk als u bijvoorbeeld bij een kantoor aan het werk gaat en in dienst gaat werken. U wordt dan geleefd door uw agenda en door de stress om op tijd thuis te zijn voor de kinderen. Flexibiliteit staat bij ons voorop. Als u bijvoorbeeld elke week één mediation behandeld en daar in totaal 10 uur werk aan heeft, dan verdient u in een week net zoveel als een maand in loondienst bij een gemiddeld bedrijf. Het profiel: – u werkt vanuit huis, – u heeft geen huur, u hoeft zich niet te abonneren op dure abonnementen van bijvoorbeeld databanken, – u bent niet gebonden aan allerlei gedragsregels en problemen met toevoegingen,- de uren die u werkt worden betaald en ook nog eens goed betaald. U doet mediation zaken als mediator bij zowel zakelijke als particuliere klanten.

 

  Wij bieden aan:

Als franchisenemer/mediator kan en mag u veel van ons verwachten. Wij willen de nr. 1 in Nederland worden op het gebied van onder andere mediation, echtscheidingsbemiddeling en alle soorten van conflict bemiddeling. Ons mediation succes staat en valt met een succesvolle franchiseorganisatie van mediation en de bij haar aangesloten mediator franchisenemers.

Commercials op tv en internet

Wij onderscheiden ons van andere franchise organisaties op het gebied mediation, conflicten en echtscheidingen. Steeds meer bedrijven schakelen ons in als mediator om d.m.v. mediation hun conflicten met succes op te lossen. Bedrijven willen dure procedures voorkomen en kiezen steeds meer voor mediation. mediation is voordeliger en duurzamer. Bedrijven heeft u dan ook als vaste klant, want er zijn altijd wel mediations te doen. Werk in overvloed dus als mediator.

Ons onderscheidend vermogen ligt daarin dat wij de particuliere cliënten in de avonduren kunnen bezoeken en waarbij de intermenselijke verhoudingen van groot belang zijn.

Uw cliënten moeten u volledig als mediator vertrouwen en op u kunnen bouwen. U bent hun rots in de branding zowel tijdens als na de echtscheiding en/of een zakelijk conflict.

 

U krijgt van ons:

QM-geregistreerd® register van Quickmediator

•Dagelijks via de e-mail zaken aangeboden;

•Volle agenda door unieke leadgenerators;

•Een interne mediation opleiding;

•Eigen werkgebied;

•Volledige mediator en mediation ondersteuning vanuit centrale organisatie;

•Regelmatig  mediation franchise-bijeenkomsten met collega’s;

•Quickmediator franchisenemer inclusief volledige huisstijl, website,

•Erkende QM mediation training en mediator opleiding;

•Marketing mediation ondersteuning;

•Eigen mediator kantoorpagina met individuele invul mogelijkheden;

•Verzoekschriften;

•Echtscheidingsconvenant;

•Mediation documenten;

•Ouderschapsregeling;

•Vaststellings overeenkomst;

•Toegang tot een alimentatie- en berekeningsgrondslag programma;

•Ondersteuning bij het berekenen van alimentatie en draagkracht.

 Profiel:

 

Quickmediator is op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde mediators die als franchisenemers met Quickmediator een succesvolle mediator carrière willen opbouwen in een dynamische mediation markt. Uw succes wordt grotendeels bepaald door uw eigen inzet en capaciteiten. Kandidaten dienen naast het al genoemde enthousiasme en doorzettingsvermogen te voldoen aan de volgende voorwaarden:

•Een HBO werk- en opleidingsniveau, bij voorkeur met een ondernemers achtergrond/kennis/ervaringsdeskunige;

•U heeft affiniteit met mensen;

•U bent sociaal, communicatief, representatief en commercieel ingesteld;

•U bent in het bezit van een auto/vervoer, telefoon en computer en (thuis)kantoor binnen uw nieuwe werkgebied;

•U bent parttime of full-time inzetbaar.

 

QM-geregistreerd® certificaat

Na de opleiding en cursus van Quickmediator bent u QM-geregistreerd® 

Hierbij hoort een certificaat, deze ontvangt u na een geslaagde opleiding bij Quickmediator.

Quickmediator en de franchisenemers houden zich aan de werkwijze die in het handboek beschreven staat, hierdoor hebben onze cliënten zekerheid en vertrouwen in de werkwijze van Quickmediator.

Hier voorbeeld certificaat:

Certificaat Quickmediator specimen

 

Ondersteuning en support van ervaren ondernemers

Het Quickmediator® franchiseconcept onderscheidt zich sterk door de uitstekende mediation ondersteuning vanuit de mediator formule. Elke mediator/franchisenemer wordt mede geselecteerd en begeleidt door onze docent. Deze aanpak is succesvol gebleken en zorgt voor intensieve samenwerking in elke regio.

De franchisegever is een ervaren ondernemer die startende franchisenemers o.a. helpt bij het opzetten van hun kantoor. Hij  begeleid en adviseert u bij het in de markt zetten van uw kantoor en/of marketingaanpak. Daarnaast kan hij zijn  praktijkervaringen met u delen. Na de start heb je ook regelmatig contact met onze huis juriste. Uiteraard is de backoffice voorzien van alle facilitaire ondersteuning die een Quickmediator® maar nodig heeft.

Na de start houd  je ook regelmatig contact met de franchisegever. Uiteraard is de backoffice voorzien van alle facilitaire ondersteuning die een Quickmediator® maar nodig heeft.

 

Beschikbare werkgebieden:

Op dit moment zijn er in iedere provincie nog mogelijkheden voor het starten van een eigen onderneming.

Bent u geïnteresseerd en voldoet u aan het geschetste profiel dan maken wij graag een afspraak met u om in een persoonlijk gesprek nader met elkaar kennis te maken. Vult u dan het onderstaande formulier in voor een uitgebreide brochure.

Werving en selectie franchisenemers Nederland:

Quickmediator Nederland

Franchisegever Nederland

Wilbert J. Klaver

Franchisegever

Ampérestraat 11 b

1817 DE Alkmaar

085-130 3910

06-206 93 117

nederland@quickmediator.nl