Mediator van Quick mediator kan elk conflict samen met u oplossen!

Mediator

Een mediator van Quickmediator is een conflictbemiddelaar die onpartijdig advies geeft in het geval van een conflict. Een mediator maakt hierbij geen juridische beslissingen aangaande het conflict, zoals een rechter doet. De mediator van Quickmediator verdedigd ook niet een van beide partijen , zoals een advocaat zou doen. Hij levert enkel neutrale begeleiding om het conflict onderling op te lossen.

Wanneer een mediator van Quickmediator?

Een mediator van Quickmediator kan hulp bieden bij allerlei conflicten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

familieruzies
relatieconflicten
werkconflicten
voogdijconflicten
eigendomsconflicten
Door middel van gespreksbegeleiding en het bieden van nieuwe, onpartijdige inzichten probeert de mediator van Quickmediator vervolgens een oplossing te bieden voor het conflict. De mediator van Quickmediator houdt als het ware het onpartijdige overzicht over het conflict en stuurt het naar een vredevolle afloop.

Gesprekken met een mediator van Quickmediator worden juridisch gedirigeerd door het mediation contract van Quickmediator, ook wel mediation overeenkomst genoemd. In dit contract, dat zowel door beide partijen als de mediator van Quickmediator afgesloten wordt, worden de volgende zaken geregeld:

spelregels
verdeling van de kosten
de rol van derden (bijvoorbeeld adviseurs of advocaten)
mandaten
vertrouwelijkheid

Hoe word je mediator bij Quickmediator?

Mediator is een vrij beroep, wat inhoudt dat er geen opleiding vereist is om jezelf mediator te noemen. Er zijn wel allerhande opleidingen en cursussen die opleiden tot mediator. In Nederland bestaat verder de titel NMI mediator, die uitgegeven wordt door het Nederlands Mediaton Instituut. Alleen mediators die een erkende basisopleiding tot mediator gevolgd hebben, en geslaagd zijn voor de kennistoets, worden opgenomen in het NMI register. De titel van NMI mediator is, in tegenstelling tot die van mediator, een beschermde titel.

Waar vind je een mediator van Quickmediator?

Mediators zijn meestal werkzaam binnen hun eigen praktijk. Een mediator van Quickmediator kan ook werken binnen een advies- of relatiebureau. Voor conflictbemiddeling kun je een mediator van Quickmediator zelf rechtstreeks benaderen. Soms verwijzen bedrijven hun werknemers door naar een mediator van Quickmediator , of worden cliënten bijvoorbeeld doorverwezen door een psycholoog of relatietherapeut. Let er bij het zelf benaderen van een mediator van Quickmediator of er een klik is.

Coachtest, past een mediator van Quickmediator bij mij?

Naast een mediator van Quickmediator kun je ook kiezen voor een ander type coach. Via de coachtest kun je bepalen of de mediator van Quickmediator of wellicht toch een coach, counselor, motivator, supervisor of trainer het beste bij je past.
www.quickmediator.nl