Mediator zelfstandig ondernemer? Mediation kennismakingsgesprek Quickmediator!

Wanneer betrokkenen in een mediation een oplossing vinden voor hun probleem dan kan de mediator van Quickmediator een geslaagde mediation toevoegen aan zijn conduitestaat. De deelnemers bedanken hem vriendelijk en gaan tevreden huns weegs. De mediator van Quickmediator ziet hen waarschijnlijk niet meer. Dat maakt het lastig voor een mediator van Quickmediator om een praktijk als zelfstandig ondernemer op te zetten. Want hoe verwerf je nu een klantenkring.
Quickmediator werkt met een uniek marketingconcept en regelt volle agenda’s voor de mediators van Quickmediator.

Tevreden mediation klanten komen meestal niet meer terug. Zij hebben immers ervaren dat zij een conflict met praten en onderhandelen op kunnen lossen. Die tevreden mediation klanten zijn natuurlijk wel prima verwijzers. Mond tot mond reclame vormt een van de meest effectieve promotie middelen van een zelfstandig mediator. Als mediator van Quickmediator ga je niet alleen op zoek naar ‘warme’ conflicten, maar zoek je vooral verwijzers. Wie kunnen naast tevreden klanten zo al verwijzer zijn? Een scala aan mogelijkheden. Scholen bijvoorbeeld, die merken op wanneer ouders van hun leerlingen problemen hebben. Huisartsen zien ook mensen met problemen in huwelijk of op het werk. ARBO-artsen of verzekeringsartsen vormen een belangrijke groep verwijzers naar mediation. Verder rechtbanken, P&O-/ HRM afdelingen van bedrijven, accountants, notarissen, advocaten, maatschappelijk werkenden enz. Verwijzers dus. Maar hoe bereik je die?

Je kunt denken aan presentaties, brochures, leaflets, advertenties. Een website is natuurlijk onmisbaar. En hoe vertel je nu waarom ze bij jou moeten zijn. Wat maakt jou tot de juiste mediator? In marketing termen jouw Unique Selling Point, of USP genoemd. Dat is lastig, dat vraagt nadenken en sparren.

Een eerste kennismakingsgesprek bij Quickmediator, daarin kunnen werkzoekenden vertellen wie zij zijn en wat zij kunnen betekenen voor Quickmediator. Dat is het beste wat iemand kan doen, dan hoor je direct of mediation bij je past. Probeer maar eens.

Mediator als zelfstandig ondernemer? Dat gaat je lukken, een goed eerste gesprek kan daarbij helpen!

Werving en selectie franchisenemers Nederland:

Quickmediator Nederland

Franchisegever Nederland

Wilbert J. Klaver

Franchisegever

Ampérestraat 11 b

1817 DE Alkmaar

085-130 3910

06-206 93 117

nederland@quickmediator.nl