Quick mediator opent binnenkort in Rotterdam en Roermond

Quick mediator opent binnenkort in Rotterdam en Roermond

De groei zit er goed in bij Quickmediator, niet zo gek in een tijd waarin mensen vaker in een conflict zitten als voorheen. Denk alleen al aan echtscheidingen, nog steeds stranden 1 op de 3 huwelijken. Voorheen werd er alleen maar gebruik gemaakt van een advocaat en vaak nog wel twee, allebei 1 advocaat. Dikke rekeningen en een vijandig uit elkaar gaan. want de ene advocaat wil niet voor de ander onder doen en zal wel even laten zien hoe het moet!
Dit vaak met tot gevolg een totaal vernielde relatie! Dat je niet meer met elkaar getrouwd wil zijn, wil nog niet zeggen, dat je niet meer normaal met elkaar om kan gaan. Mediation met een mediator van Quickmediator voorkomt deze vijandig en stress en is nog vele malen voordeliger ook!

Kinderen
Met een echtscheiding zijn de kinderen de dupe. Een kind wil niet kiezen tussen de ouders. Een kind houd van allebei. Een mediator van Quickmediator is hier in opgeleid en weet exact hoe u moet scheiden met kinderen. De relatie tussen de ouders mag nimmer vijandig zijn, samen lossen we alles op!

Zeer lage Kosten
Eem mediation duurt gemiddeld 5-6 uur. De mediator van Quickmediator verdeelt dit over 3 weken, zodat beide partijen de tijd hebben om een en ander uit te zoeken en zich te beraden waar ze blij mee zijn. De mediator van Quickmediator maakt het echtscheidingsconvenant en het ouderschapsplan op. Zodra deze getekend zijn gaan ze via onze procureur naar de rechtbank. De scheiding is dan binnen 3 weken een feit.

Werving en selectie franchisenemers Nederland:

Quickmediator Nederland

Franchisegever Nederland

Wilbert J. Klaver

Franchisegever

Ampérestraat 11 b

1817 DE Alkmaar

085-130 3910

06-206 93 117

nederland@quickmediator.nl