Ruzie om erfenis? huur een Quickmediator in!

Ruzie om de erfenis? huur een Quickmediator in!

Niet zelden ontstaat er na iemands overlijden ruzie om de erfenis. Zeker in deze tijd komt het voor dat de erfgenamen met een pand blijven zitten wat onverkoopbaar is. Het kost geld om het pand te blijven onderhouden en/of zijn er nog schulden of een hypotheek wat betaald moet worden.

Familieleden, vaak broers en zussen, vliegen elkaar letterlijk in de haren. Pijnlijk en vervelend, buitenstaanders zien de ontstane problemen vaak als gevolg van onenigheid en verkeerde beslissingen of erger nog geen beslissingen. Terwijl de werkelijke reden meestal diepgeworteld ligt in oud zeer en ingewikkelde, scheve familieverhoudingen. Zijn deze problemen te voorkomen met een mediator?

Ja, absoluut de mediator heeft levenservaring en is opgeleid om dit soort conflicten in der minne te regelen.

De mediator brengt partijen op een andere gedachte en laat ze oplossingen zien. Door met alle erfgenamen met elkaar het dialoog aan te gaan en veel met elkaar te praten. De mediator is het filter tussen partijen, iedereen kan tegen de mediator aan praten of vragen stellen. De mediator stelt zich onafhankelijk op en is onpartijdig.

Heeft u een conflict in de familie? Zit u met een huis in de erfenis wat onverkoopbaar is? U komt er samen niet uit, omdat u niet op één lijn zit met elkaar? Dan zal de Quickmediator een ideale partner zijn.