12 september is de nationale Dag van de Scheiding

De allereerste scheiding in Nederland werd ruim 200 jaar geleden uitgesproken; om precies te zijn op 15 september 1796.

Rond deze datum wordt elk jaar door de Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS) de nationale Dag van de Scheiding georganiseerd.

Dit jaar is dat op vrijdag 12 september.

De vFAS heeft deze dag ingesteld om landelijk aandacht te vragen voor de noodzaak van deskundige begeleiding tijdens de scheidingsprocedure. U kunt op 12 september bij een aantal bij de vFAS aangesloten kantoren zonder afspraak binnenlopen voor vrijblijvende informatie over het onderwerp scheiden.

Dit is natuurlijk een uitstekend initiatief, want nog steeds stranden één op de drie huwelijken met alle vervelende gevolgen van dien.

Maar bij Quickmediator kunt u elke dag terecht voor informatie.

Quickmediator is een landelijke groep van ervaren mediators, dus ook bij u in de buurt.

Bovendien hoeft u niet naar één van onze kantoren te komen. Quickmediator komt desgewenst naar u toe. Ook ’s avonds of in het weekend, op een tijdstip dat u beiden het beste uitkomt.

Het eerste gesprek met Quickmediator is altijd gratis en geheel vrijblijvend.

Mocht u meer willen weten over het onderwerp scheiden en wat daar allemaal bij komt kijken, wacht dan niet tot 12 september, maar neem contact op met één van onze Quickmediators via onze website www.quickmediator.nl. Wij helpen u graag verder.