2014 het jaar van de mediation!

Wij wensen u een succesvol en gezond 2014 toe!

 

2014 het jaar van mediation

In 2014 zal mediation verplicht gaan worden voor familie en burgerzaken, het ligt nog voor akkoord bij alle kamers en zal er dit jaar doorkomen.

Dit houdt in dat een ieder met een conflict in de relationele sfeer of bij burgerlijke conflicten dit eerst samen met een mediator moet zien op te lossen, alvorens men naar de rechtbank zal gaan.

Goed nieuws dus voor iedereen, mediation is niet alleen beter voor de sfeer, maar ook beter voor u portemonnee.

 

Omzetverhoging Quickmediator

In 2013 namen de aanvragen al elke maand toe en zullen in 2014 alleen nog maar meer toe gaan nemen. Alle mediators bij Quickmediator hebben hier veel profijt van. De aanvragen bij Quickmediator gaan dan ook rechtstreeks naar de mediator van de regio. Elke franchisenemer bij Quickmediator heeft dan ook zijn/haar eigen beschermde regio, waar alle marketingtools van Quickmediator worden ingezet. Door de schaal grootte die er nu al is, heeft de consument veel vertrouwen in Quickmediator. De consument kan immers ook terecht bij het hoofdkantoor voor vragen en eventuele klachten.

 

Nieuwe franchisenemers starten in 2014

Deze maand starten er weer 2 nieuwe franchisenemers bij Quickmediator. In Alphen aan de Rijn en Urk/Emmeloord zullen er kantoren geopend worden.

Momenteel zijn er gesprekken gaande voor Almelo, Vlissingen, Maastricht, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Het belooft een veel belovend jaar te worden.

 

Development manager

petervanessen foto

Door de constante groei van Quickmediator, niet alleen in Nederland maar ook wereldwijd, gaan alle aansluitingen vanaf 2014 via onze development manager Peter van Essen, tevens succesvol Quickmediator.

Dit om de kwaliteit van onze mediators te waarborgen. Wilt u een gesprek met Peter van Essen en weten hoe u ook een succesvolle Quickmediator kan worden?

Vul het formulier in  https://quickmediator.nl/franchise dan maken wij een afspraak voor u met hem!