Gezellig bij elkaar met de feestdagen?! of uit elkaar? regel de echtscheiding samen met de Quick mediator

De feestdagen staan voor de deur, samen pakjesavond, kerst oud en nieuw, voor vele mensen zijn dit leuke dagen. Voor vele anderen zijn deze dagen ook een kwelling. Het huwelijk wankelt en men denkt aan echtscheiding, dan wil men ook niet meer zo vaak bij elkaar zijn.

Een echtscheiding is ook ingrijpend in ieders leven, niet alleen voor de partners zelf maar ook voor de kinderen, vader en moeder zijn niet meer lief voor elkaar!

Mensen die willen gaan scheiden, of die een ander probleem hebben waar ze onderling niet meer uitkomen, zoeken immers meestal op het internet naar een oplossing.

Maar door de vele websites en beschikbare informatie wordt het moeilijk de juiste oplossing te vinden.

Doordat Quickmediator landelijk werkt en door heel nederland professionele Quick mediators heeft is een eerst gratis afspraak zo gemaakt. Quickmediator komt bij u thuis, wel zo fijn. Rustig samen het conflict oplossen.

De ‘Quickmediator’ is gespecialiseerd in het opstellen van echtscheidingsconvenanten en ouderschapsplannen. Maar ook zakelijke conflicten, zoals arbeidsconflicten, worden snel, voordelig en tot tevredenheid van beide partijen opgelost.

Met de samenwerking tussen u en ‘Quickmediator’ zullen conflicten sneller opgelost kunnen worden.