Quickmediator is een grote Europese mediator franchise organisatie

Quickmediator is een grote Europese mediator franchise organisatie. Elk land heeft zijn eigen hoofdvestiging. Na het succes in andere landen is Quickmediator franchise Nederland b.v. een instant succes. Met de aankomende wetswijziging merken wij nu al een omzetverhoging door nog meer aanvragen voor mediations.

Maandelijkse mediator meetings

Onze missie is uw conflict of echtscheiding zo te regelen dat u de toekomst met vertrouwen tegemoet kunt zien. Een toekomst zonder zorgen waarbij partijen in harmonie verder kunnen leven.

Uw bedrijf en/of uw geluk en dat van uw kinderen staat op nummer één.

Onze Quickmediators zijn mediator/echtscheidingsspecialisten/ervaringsdeskundigen die (onder andere) op advocatenkantoren, bedrijfsleven, management een ruime levens/werk-ervaring hebben opgedaan met het begeleiden van bedrijven en/of de man, vrouw en kinderen bij een echtscheiding. Allen zijn erkende QM mediators en worden regelmatig bijgeschoold in de laatste mediation technieken.

Quickmediator onderscheidt zich van de traditionele advocatuur door een persoonlijke en menselijke benadering, waarbij wij rekening houden met uw gevoelens en/of zakelijke belangen. Door de samenwerking met collega- Quickmediators is de gedeelde mediation kennis en kunde enorm.

Onze werkwijze is zorgvuldig, transparant en snel. Indien er sprake is van een echtscheiding dan kunnen de stukken in principe na drie weken bij de rechtbank worden ingediend. Als er sprake is van bijvoorbeeld een zakelijk geschil dan kan het onderling, met behulp van de mediator, in een vaststellingsovereenkomst beschreven worden.

Quickmediators werken door heel Nederland. U kunt op ieder gewenst moment een afspraak voor mediation met ons maken. Binnen 24 uur heeft u met ons een afspraak. De eerste afspraak is altijd gratis!

Quickmediator de mediator voor de beste mediation lage kosten, hoog resultaat!

Werving en selectie franchisenemers Nederland:

Quickmediator Nederland

Franchisegever Nederland

Wilbert J. Klaver

Franchisegever

Ampérestraat 11 b

1817 DE Alkmaar

085-130 3910

06-206 93 117

nederland@quickmediator.nl