Een mediator van Quickmediator maakt gebruik van de landelijke opgedane kennis

Een mediator van Quickmediator maakt gebruik van de landelijke opgedane kennis

Er is niks vervelender als een conflict. Zodra iemand een conflict heeft, denkt men al snel aan een advocaat die dan een gerechtelijke procedure gaat opstarten.

Tegenwoordig denken mensen praktischer, mede door de stijgende kosten, dalende inkomsten en overvolle rechtbanken is mediation straks zelfs verplicht bij familiezaken. Samen met de mediator kunt u dan uw conflict oplossen.

 

Quick Mediator - Georgine Schaay-VinkGeorgine Schaay, Quickmediator te Leerdam vertelt:

 

Kom net terug van een afspraak met mijn cliënt, gisteren gebeld omdat er toch nog een paar vragen waren en ook op korte termijn staan wij graag klaar voor onze klanten!

In enkele ogenblikken kon ik verheldering brengen in de vraagstukken en konden deze mensen weer gerust hun weekend afmaken. Heb samen met hen een stappenplan gemaakt omtrent de zaken die zij moesten regelen en ook een tijdplan gemaakt.

Niet om de druk te verhogen maar juist om de te regelen zaken op orde te krijgen. Zo is voor hun duidelijk wat en wanneer.

 

 

Ook een prettige samenwerking met collega’s waarin we regelmatig met elkaar afspreken om even bij te praten en elkaar op de hoogte te houden. Natuurlijk kunnen wij dan met elkaar van gedachten wisselen om eventuele nieuwe vraagstukken te kunnen tackelen.

 

Bel 0631 687 199 of mail mij schaay@quickmediator.nl voor een eerste gratis gesprek.

 

https://quickmediator.nl/mediators/georgine-schaay-vink