Echtscheiding samen regelen met een mediator van Quickmediator

Echtscheiding samen regelen met een mediator van Quickmediator

U staat voor een belangrijke beslissing, maar ook een pijnlijke beslissing. U wilt scheiden. Hoe u ook gaat scheiden het is altijd pijnlijk. Voor uzelf, uw kinderen en uw omgeving. Uw gehele leefsituatie gaat veranderen.

Keuze mediator

Wel heeft u gekozen om het samen te regelen met een mediator van Quickmediator, dat is een goede keuze. Wij rekenen een normaal tarief van slechts € 75,- per uur. Des te meer u het met elkaar eens bent, des te voordeliger uw scheiding kan zijn.

1e gesprek gratis

Bij Quickmediator is het eerste gesprek altijd gratis, ideaal voor u, want tijdens dit gesprek kan de mediator van Quickmediator ook bepalen of uw echtscheiding wel geschikt is voor mediation. Tijdens dit gesprek kan de mediator ook een inschatting maken van het aantal uren dat hij/zij voor u aan het werk is.

Landelijk

Quickmediator heeft een landelijke dekking van mediators, dus altijd 1 bij u in de regio.

Kwaliteit

Quickmediator is ene franchise organisatie en werkt met vaste kwaliteitseisen. zo zijn al onze Quickmediators QM geregistreerd en voldoen zij aan de eisen van Quickmediator. Mocht u klachten hebben dan kunt u rechtstreeks met ons contact opnemen en lossen wij dit op.