Nieuwe website van Quickmediator nu online!

Nieuwe website van Quick mediator nu online!

We zijn er trots op om onze nieuwe website aan onze klanten te presenteren. De laatste maanden is er hard gewerkt aan de vernieuwde website. Niet alleen internationaal, maar ook nationaal is er door de medewerkers en de mediators input gegeven om zo tot deze vernieuwde website van Quick mediator te komen.

Onze nieuwe klanten, oude klanten zien we gelukkig niet zo vaak meer, kunnen ons nu perfect vinden, alle informatie over mediation staat ook al op de website. Dat niet alleen elke Quick mediator is bereid om een eerste gratis gesprek, advies met u aan te gaan. Zo’n gesprek is geheel kosteloos en dat niet alleen de Quick mediator komt hiervoor ook bij u thuis!

Echtscheiding

Denkt u aan echtscheiding, denk dan eerst aan mediation. dit is de voordeligste en meest vriendelijke oplossing. Samen regelen met een onafhankelijke mediator. Is de spanning zo hoog dan kunt u ook zelfs denken aan co mediation, elk een eigen mediator. Samen komen we er uit. U voorkomt hiermee de peperdure rechtsgang, stress, vijandigheid en voor uw kinderen is procederen, lees vechtende ouders aantoonbaar zeer slecht voor geest en lichaam.

Mediation verplicht

Er is reeds een nieuwe wet ingediend door @ardvandersteur van De @vvd, deze wet zal in 2014 inhouden dat mediation verplicht is voor alle familiezaken. Die wet komt er niet voor niks. In vele rechtszaken, kiest de rechter voor een comparitie (partijen tussen de bodemprocedure bij elkaar halen) en zal u de gang op gaan om er dan in 30 minuten samen even uit te komen. Niet erg prettig, lukt dit niet dan gaat de rechter een vonnis vellen en dan is het maar afwachten wat de uitspraak zal zijn. Mediation is daarom veel beter voor u gemoedsrust.

Meer weten? bel of mail eens vrijblijvend een Quick mediator in uw regio. 

U kunt ons ook kosteloos mailen met al uw vragen over uw conflict of impasse waar in u nu zit, van echtscheiding, arbeidsconflict, familieruzie, zakelijke conflicten etc.etc.

Vul onderstaand formulier in voor uw vragen.